Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón

Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón

4.6 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • dientes de ajo
    5
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    2 - 3 ramitas
  • de pescado de roca (gallineta, cabeza de rape y cabeza de pez de san pedro)
    600 g
    600 g de morralla, (gallineta, cabeza de rape y cabeza de pez de san pedro)
  • de vino blanco
    50 g
  • de agua
    900 g
  • de sal
    3 - 4 pellizcos
  • de colorante alimentario (προαιρετικό πεδίο)
    ½ cucharadita
  • de aceite de oliva
    120 g
  • de cebolla en trozos de 2 cm
    150 g
  • de tomate maduro en trozos
    300 g
  • bogavantes (aprox. 1000 g)
    1 - 2
  • de pimentón
    1 cucharada
  • de arroz de grano redondo
    400 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 749 kcal / 3134 kJ
Πρωτεΐνη 31.1 g
Λιπαρά 31.8 g
Υδατάνθρακες 84.8 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.7 g
Νάτριο 702.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων