
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hot cross buns
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Buns
-
lemon or 1 lime, zest only, no white pith (optional)½
-
baker's flour500 g
-
full cream milk250 g
-
dried instant yeast or 40 g fresh yeast, crumbled1 tbsp
-
salt1 pinch
-
butter70 g
-
caster sugar50 g
-
egg1
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 ½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
sultanas100 g
-
currants70 g
Piping
-
plain flour80 g
-
salt1 pinch
-
olive oil1 tsp
-
water100 g
Syrup
-
water2 tbsp
-
sugar2 tbsp
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
310.6 kcal /
1304.6 kJ
Πρωτεΐνη
7.8 g
Λιπαρά
7.1 g
Υδατάνθρακες
51.4 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
47.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa choc-chip biscuits
35 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.
Lemon curd easter biscuits
1ωρ. 30 λεπτ.