Dampede risboller med krydret limesaus

Dampede risboller med krydret limesaus

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
18 porsjoner

Υλικά

Krydret limesaus
  • ingefær, fersk skrelt
    1 cm
  • lime skall og saft
    1
  • Japansk soyasaus, type tamari
    2 ss
  • sesamolje
    ½ ts
  • honning
    1 ss
  • vann
    60 g
  • vårløk delt i tynne skiver
    1
  • rød chili, lang uten frø hvis ønskelig og delt i tynne skiver, pluss ekstra til pynt
    1
Dampede risboller
  • jasminris
    150 g
  • vann pluss ekstra til bløtlegging
    1000 g
  • vårløk delt i biter; pluss grønne topper separat, delt i tynne skiver, til pynt
    4
  • vannkastanje, hel, skrelt, på boks
    50 g
  • hvitløksfedd
    3
  • ingefær, fersk skrelt
    3 cm
  • svinekjøttdeig
    500 g
  • salt
    ½ ts
  • fiskesaus (glutenfri)
    ½ ts

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 92.7 kcal / 389.3 kJ
Πρωτεΐνη 6.5 g
Λιπαρά 3.2 g
Υδατάνθρακες 8.4 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 213.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων