
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dampede risboller med krydret limesaus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
18 porsjoner
Υλικά
Krydret limesaus
-
ingefær, fersk skrelt1 cm
-
lime skall og saft1
-
Japansk soyasaus, type tamari2 ss
-
sesamolje½ ts
-
honning1 ss
-
vann60 g
-
vårløk delt i tynne skiver1
-
rød chili, lang uten frø hvis ønskelig og delt i tynne skiver, pluss ekstra til pynt1
Dampede risboller
-
jasminris150 g
-
vann pluss ekstra til bløtlegging1000 g
-
vårløk delt i biter; pluss grønne topper separat, delt i tynne skiver, til pynt4
-
vannkastanje, hel, skrelt, på boks50 g
-
hvitløksfedd3
-
ingefær, fersk skrelt3 cm
-
svinekjøttdeig500 g
-
salt½ ts
-
fiskesaus (glutenfri)½ ts
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
92.7 kcal /
389.3 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
8.4 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Νάτριο
213.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfri mat
94 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνValnøttkaker med koriandersalsa og mais
Καμία βαθμολογία
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Καμία βαθμολογία
Djevelegg
Καμία βαθμολογία
Rød linsetofu
8ωρ. 30 λεπτ.
Walisisk toast med søt sylteagurk
Καμία βαθμολογία
Minitaco med scampi og vårgrønt
Καμία βαθμολογία
Temaki sushi (TM6)
Καμία βαθμολογία
Kringler
1ωρ. 35 λεπτ.
Klassisk Flammkuchen
1ωρ.
Soyamelk og dampede boller
Καμία βαθμολογία
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Καμία βαθμολογία
Gule egg
Καμία βαθμολογία