Canelones de espinacas con piñones y pasas

Canelones de espinacas con piñones y pasas

4.4 126 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • placas de canelones (precocidas o secas)
    20
Relleno
  • de soja texturizada
    100 g
  • dientes de ajo
    5
  • de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
    5 ramitas
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de espinacas congeladas (descongeladas y muy escurridas)
    350 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de tomate frito
    250 g
  • de piñones
    30 g
  • de pasas sin semillas
    50 g
Bechamel
  • de aceite de girasol
    40 g
  • de harina integral
    40 g
  • de leche desnatada
    500 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de nuez moscada molida (προαιρετικό πεδίο)
    2 pellizcos
  • de queso rallado (προαιρετικό πεδίο)
    50 - 100 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 707 kcal / 2955 kJ
Πρωτεΐνη 33.6 g
Λιπαρά 25.6 g
Υδατάνθρακες 84.6 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.2 g
Νάτριο 810 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων