Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 slices
Υλικά
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
478.9 mg
Πρωτεΐνη
4.4 g
Θερμίδες
932.6 kJ /
222.9 kcal
Λιπαρά
1.2 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
49.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoti
2ωρ.
Basic bread rolls
45 λεπτ.
Kashmiri garlic naan
1ωρ. 50 λεπτ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Hamburger rolls
2ωρ. 20 λεπτ.
Cheese and bacon rolls
2ωρ.
Steamed bread rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Mini herb and garlic pull apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Herb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Aussie damper
45 λεπτ.
Hot dog rolls
3ωρ. 30 λεπτ.
Masala bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.