
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 slices
Υλικά
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
222.9 kcal /
932.6 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
49.8 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
478.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Hot cross bun loaf
2ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia
2ωρ. 5 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Hazelnut chocolate brioche
2ωρ.
Cinnamon buns
3ωρ. 5 λεπτ.
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1ωρ. 20 λεπτ.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2ωρ. 20 λεπτ.
Aussie damper
45 λεπτ.
Gluten free breakfast pizza
1ωρ. 20 λεπτ.