
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 slices
Υλικά
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
222.9 kcal /
932.6 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
49.8 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
478.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Cheese and bacon rolls
2ωρ.
Three cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2ωρ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate zucchini mini loaves
1ωρ. 30 λεπτ.
Pan de Sal
2ωρ. 20 λεπτ.
Chia and pepita gluten free loaf
1ωρ. 25 λεπτ.
Vetkoek (fet-cook)
1ωρ. 35 λεπτ.