Risotto de espárragos al azafrán

Risotto de espárragos al azafrán

4.0 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de cebolla en juliana
    35 g
  • de espárragos verdes en trozos de 2 cm (sin la parte leñosa)
    350 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de arroz de grano redondo
    320 g
  • de vino blanco
    60 g
  • de agua
    700 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de hebras de azafrán
    1 pellizco
    1 sobre de azafrán molido
  • pastilla de caldo de verduras desmenuzada
    1
  • de mantequilla
    20 g
  • de queso parmesano rallado
    2 - 3 cucharadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 422 kcal / 1766 kJ
Πρωτεΐνη 8.7 g
Λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 68.1 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 627 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων