
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
246 kcal /
1030 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
929 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Calendar 2022
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGazpacho
1 Std. 15 Min
Vegetable soup
35 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Ravioli Broth with Beef
30 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Keine Bewertungen
Salmorejo
10 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Egusi Stew
1 Std. 30 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Leek and Potato Soup
40 Min