
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
929 mg
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1030 kJ /
246 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Calendar 2022
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 λεπτ.
Vegetable Soup
35 λεπτ.
Curried Parsnip Soup
30 λεπτ.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1ωρ.
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 λεπτ.
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 λεπτ.
Cauliflower Cheese Soup
30 λεπτ.
Carrot and Coriander Soup
25 λεπτ.
Korean Ramen with Tofu
50 λεπτ.
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1ωρ.
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.