
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
246 kcal /
1030 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
929 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Calendar 2022
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGazpacho
1h 15min
Creamy courgette soup
25min
Carrot and Ginger Soup
5min
Reuben's Stew
5min
Ravioli Broth with Beef
30min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Ninguna valoración
Salmorejo
10min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1h 30min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min