Artischocken sous-vide

Artischocken sous-vide

3.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
1 Portion

Υλικά

  • Lauch in dünnen Scheiben (5 mm)
    80 g
  • natives Olivenöl extra
    30 g
  • Artischockenherzen, frisch geputzt und in Streifen geschnitten
    2 - 3
  • Zitrone
    2 Scheiben
  • Salz
    1 - 2 Prisen
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Wasser
    1500 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 343 kcal / 1437 kJ
Πρωτεΐνη 7.9 g
Λιπαρά 30.5 g
Υδατάνθρακες 9.7 g
Φυτικές ίνες 28.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Νάτριο 510 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων