
Συσκευές & Αξεσουάρ
Artischocken sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
1 Portion
Υλικά
-
Lauch in dünnen Scheiben (5 mm)80 g
-
natives Olivenöl extra30 g
-
Artischockenherzen, frisch geputzt und in Streifen geschnitten2 - 3
-
Zitrone2 Scheiben
-
Salz1 - 2 Prisen
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Wasser1500 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
343 kcal /
1437 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
30.5 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Φυτικές ίνες
28.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Νάτριο
510 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide
20 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGebackene Bohnen
1ωρ. 25 λεπτ.
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1ωρ. 30 λεπτ.
Bunter Zaziki-Kartoffelsalat
1ωρ.
Reisbällchen
25 λεπτ.
Zwiebelringe
20 λεπτ.
Mariniertes Gemüse
4ωρ.
Schnelle Spätzle
25 λεπτ.
Kürbis-Püree
40 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Paradeiskraut
35 λεπτ.
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 λεπτ.
Gemüsetatar rot-grün
15 λεπτ.