
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate hot cross buns
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Dough
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease130 g
-
milk200 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
cocoa powder20 g
-
chocolate chips200 g
Piping mixture
-
plain flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
277.5 mg
Πρωτεΐνη
9.5 g
Θερμίδες
1728.5 kJ /
411.6 kcal
Λιπαρά
18.1 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
52.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Home-style sponge cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Victoria sponge cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Torta caprese (flourless almond cake)
2ωρ.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28ωρ.
Macadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Classic lemon tart
3ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free birthday sponge cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Sticky date pudding
1ωρ. 30 λεπτ.