
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steinpilze sous-vide
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
1 Portion
Υλικά
-
Wasser1500 g
-
Steinpilze, frisch200 g
-
Salz1 Prise
-
Butter1 - 2 EL
-
Knoblauchzehe mit dem Messer angedrückt1
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
157 kcal /
655 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
14 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
402 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide
20 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNaturreis/Vollkornreis
40 min
Schnelle Spätzle
25 min
Kürbis-Püree
40 min
Serviettenknödel
1 godz. 10 min
Paradeiskraut
35 min
Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse
72 godz. 45 min
Sellerie mit Brot-Crumble
50 min
Maronipressknödel
1 godz. 50 min
Falsche "Schnecken"-Pfännchen mit Rinderfilet
3 godz.
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 min
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1 godz. 10 min
Dampfgegarte Erbsen und Mais
15 min