Risotto cu sparanghel și șofran

Risotto cu sparanghel și șofran

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porții

Υλικά

  • ceapă tăiată felii subțiri
    35 g
  • sparanghel verde tăiat bucăți (2 cm), fără partea lemnoasă
    350 g
  • ulei de măsline
    30 g
  • orez pentru risotto alb, tip Carnaroli (timp de gătire de 18 min.)
    320 g
  • vin alb, sec
    60 g
  • apă
    700 g
  • sare
    1 linguriță
  • fire de șofran (vezi recomandarea)
    1 linguriță
    1 pliculeț pudră de șofran
  • concentrat pastă de legume
    1 - 1 ½ linguriță
  • unt
    20 g
  • parmezan ras pentru servit

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porție

Νάτριο 627 mg
Πρωτεΐνη 8.7 g
Θερμίδες 1766 kJ / 422 kcal
Λιπαρά 12.2 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 68.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων