
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kartoffeltarte mit Tomaten
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 Stücke
Υλικά
Kartoffelteig
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Kartoffeln in Stücken500 g
-
Dinkelmehl Type 630150 g
-
Ei1
Belag und Fertigstellung
-
Frischkäse300 g
-
Schmand100 g
-
Ei1
-
Kräutersalz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
rote Zwiebel in halben Ringen1
-
Cherry-Tomaten halbiert100 g
-
Feta grob zerbröselt100 g
-
Rosmarin abgezupft2 Stängel
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1362 kJ /
326 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2021
52 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBurger Buns
3h
Kräuter-Zupfbrot
2h 20min
Zwiebelkuchen
2h 30min
Laugenbrötchen mit Sesam
24h
Mediterranes Baguette
15h
Baguettes auf die Schnelle
50min
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1h 45min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Ciabatta
3h 45min
Bergisches Urbrot
17h
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Käse-Tomaten-Quiche
1h 20min