
Συσκευές & Αξεσουάρ
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
Προετοιμασία 2ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 72ωρ.
24 portions
Υλικά
-
Fraisier sponge
-
macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)10 - 12
Lime ganache for sable choux
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
thickened cream380 g
-
freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
white chocolate cut into small pieces110 g
Sable biscuit
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
caster sugar50 g
-
brown sugar50 g
-
plain flour200 g
Choux pastry
-
milk60 g
-
water50 g
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar¼ tsp
-
plain flour90 g
-
eggs lightly beaten3
Assembly of mini croquembouche
-
caster sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
boiling water
-
edible flowers to decorate (optional)
-
vinegar50 g
Assembly of show stopper cake
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate (optional)
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
539.2 kcal /
2264.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.8 g
Λιπαρά
32.3 g
Υδατάνθρακες
54.6 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.7 g
Νάτριο
116.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 godz. 5 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Orange sponge cake
1 godz.
Salted caramel and chocolate cake
1 godz. 45 min
Chocolate pecan pie
1 godz. 55 min
Chocolate volcanos
55 min
Cheesecake with meringue topping
3 godz. 30 min
Decadent dark chocolate brownies
2 godz. 15 min
Gin and tonic drizzle cake
1 godz.