
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Couscous
-
couscous8 oz
-
salt½ tsp
-
vegetable stock16 oz
-
lemon1
Salmon
-
salmon fillets (approx. 5 oz ea.)4
-
ras el hanout (see Tip)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
honey1 tsp
Soup
-
yellow onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
tomato paste2 tbsp
-
salt½ tsp
-
canned chickpeas drained, rinsed15 oz
-
harissa paste3 tbsp
-
vegetable stock16 oz
-
water6 oz
-
fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish¼ bunch
-
pine nuts toasted, plus extra to garnish2 tbsp
-
plain Greek yogurt4 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1574 mg
Πρωτεΐνη
48 g
Θερμίδες
2799 kJ /
669 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
11 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simply Steam
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFish Carnitas
20 Min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 Std. 50 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Avocado Tuna Boats
30 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Irish Seafood Chowder
55 Min
New England Clam Boil
55 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Tuna with Penne Pasta
30 Min
New England Clam Chowder
45 Min