
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Couscous
-
couscous8 oz
-
salt½ tsp
-
vegetable stock16 oz
-
lemon1
Salmon
-
salmon fillets (approx. 5 oz ea.)4
-
ras el hanout (see Tip)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
honey1 tsp
Soup
-
yellow onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
tomato paste2 tbsp
-
salt½ tsp
-
canned chickpeas drained, rinsed15 oz
-
harissa paste3 tbsp
-
vegetable stock16 oz
-
water6 oz
-
fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish¼ bunch
-
pine nuts toasted, plus extra to garnish2 tbsp
-
plain Greek yogurt4 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
669 kcal /
2799 kJ
Πρωτεΐνη
48 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
73 g
Φυτικές ίνες
11 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
1574 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simply Steam
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAlmond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 λεπτ.
Boston Clam Chowder
55 λεπτ.
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 λεπτ.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 λεπτ.
Coconut Sautéed Shrimp
35 λεπτ.
Shrimp Sauté
25 λεπτ.
Cioppino
55 λεπτ.
Thai Fish Curry
50 λεπτ.
Fish Tacos
45 λεπτ.
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Sicilian Shrimp Salad
30 λεπτ.