Συσκευές & Αξεσουάρ
Αχλάδια sous-vide με σάλτσα κανέλας
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ζάχαρη120 γρ.
-
εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό1 κ.γλ.
-
κανέλα, αλεσμένη1 ½ κ.γλ.
-
αχλάδια ξεφλουδισμένα, κομμένα στη μέση, χωρίς πυρήνα4
-
νερό850 γρ.
-
1 κοφτό κ.γλ. ασκορβικό οξύ, (βιταμίνη C)χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
αμύγδαλα, φιλέ, καβουρδισμένα
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
3 mg
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
1024 kJ /
244 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
H Βασική Μαγειρική
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚέικ πορτοκαλιού
1ωρ. 25 λεπτ.
Μπισκότα γεμιστά
1ωρ. 10 λεπτ.
Paris on ice
2ωρ. 10 λεπτ.
Κρέπες σοκολάτας
35 λεπτ.
Τσιζκέικ με βατόμουρα
3ωρ. 25 λεπτ.
Μαρμελάδα βερίκοκο
44ωρ.
Κεραστικά με ινδοκάρυδο
40 λεπτ.
Κέικ με ζαχαρούχο γάλα και ανανά
1ωρ.
Λουκουμάδες
2ωρ. 25 λεπτ.
Επιδόρπιο γιαουρτιού με μέλι, σύκα και καρύδια
2ωρ. 10 λεπτ.
Γρήγορο γλυκό με φράουλες
5 λεπτ.
Γλυκιά κρέμα από γάλα
25 λεπτ.