
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αχλάδια sous-vide με σάλτσα κανέλας
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ζάχαρη120 γρ.
-
εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό1 κ.γλ.
-
κανέλα, αλεσμένη1 ½ κ.γλ.
-
αχλάδια ξεφλουδισμένα, κομμένα στη μέση, χωρίς πυρήνα4
-
νερό850 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
αμύγδαλα, φιλέ, καβουρδισμένα
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
244 kcal /
1024 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

H Βασική Μαγειρική
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚέικ καρότου με καρύδια
1ωρ. 20 λεπτ.
Σορμπέ πεπόνι
15 λεπτ.
Τσιζκέικ με πραλίνα
4ωρ. 10 λεπτ.
Παγωτό ξυλάκι με ταχίνι και αμύγδαλα
Καμία βαθμολογία
Χαλβάς σιμιγδαλένιος
50 λεπτ.
Παγωτό φράουλας σε ξυλάκι
Καμία βαθμολογία
Παγωτό με φιστίκια Αιγίνης
10ωρ. 10 λεπτ.
Καλοκαιρινή τούρτα-παγωτό
Καμία βαθμολογία
Επιδόρπιο ουράνιο τόξο με γιαούρτι και φρούτα
Καμία βαθμολογία
Αχλάδια με σιρόπι πορτοκαλιού
Καμία βαθμολογία
Κέικ με μύρτιλα, γλάσο από τυρί κρέμα, και κρέμα λεμονιού
Καμία βαθμολογία
Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου
Καμία βαθμολογία