
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αχλάδια sous-vide με σάλτσα κανέλας
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ζάχαρη120 γρ.
-
εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό1 κ.γλ.
-
κανέλα, αλεσμένη1 ½ κ.γλ.
-
αχλάδια ξεφλουδισμένα, κομμένα στη μέση, χωρίς πυρήνα4
-
νερό850 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
αμύγδαλα, φιλέ, καβουρδισμένα
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
244 kcal /
1024 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

H Βασική Μαγειρική
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΓιαουρτοπαγωτίνια για πρόγευμα
8ωρ. 20 λεπτ.
Γιαουρτόκρεμα
4ωρ. 20 λεπτ.
Σου προφιτερόλ με κραμπλ σοκολάτας και κρεμ πατισιέρ σοκολάτας
1ωρ. 50 λεπτ.
Κρέμα με μπισκότα Morning Coffee
5ωρ. 30 λεπτ.
Παγωτό τσιζκέικ με μύρτιλο
14ωρ. 35 λεπτ.
Παγωτό ροδάκινο με γιαούρτι
Καμία βαθμολογία
Παγωτό σοκολάτα
12ωρ.
Κραμπλ μήλου
45 λεπτ.
Αναρόταρτα
30 λεπτ.
Παγωτίνια πορτοκάλι
7ωρ. 25 λεπτ.
Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου
Καμία βαθμολογία
Σάντουιτς με ομελέτα ατμού, κατσικίσιο τυρί και τσάτνεϊ από καραμελωμένα κρεμμύδια
Καμία βαθμολογία