
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αχλάδια sous-vide με σάλτσα κανέλας
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ζάχαρη120 γρ.
-
εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό1 κ.γλ.
-
κανέλα, αλεσμένη1 ½ κ.γλ.
-
αχλάδια ξεφλουδισμένα, κομμένα στη μέση, χωρίς πυρήνα4
-
νερό850 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
αμύγδαλα, φιλέ, καβουρδισμένα
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
3 mg
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
1024 kJ /
244 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

H Βασική Μαγειρική
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΡαβανί
45 λεπτ.
Μουχαλεμπί
2ωρ. 20 λεπτ.
Γλειφιτζούρια με φράουλες
Καμία βαθμολογία
Παγωτό σοκολάτα με τυρί cottage
3ωρ.
Κέικ με ζαχαρούχο γάλα και ανανά
1ωρ.
Ρολά κανέλας με σταφίδες
3ωρ. 15 λεπτ.
Χαλβάς σιμιγδαλένιος
50 λεπτ.
Καλοκαιρινή τούρτα-παγωτό
4ωρ. 50 λεπτ.
Επιδόρπιο ουράνιο τόξο με γιαούρτι και φρούτα
Καμία βαθμολογία
Αχλάδια με σιρόπι πορτοκαλιού
Καμία βαθμολογία
Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου
Καμία βαθμολογία
Σάντουιτς με ομελέτα ατμού, κατσικίσιο τυρί και τσάτνεϊ από καραμελωμένα κρεμμύδια
Καμία βαθμολογία