
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αχλάδια sous-vide με σάλτσα κανέλας
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ζάχαρη120 γρ.
-
εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό1 κ.γλ.
-
κανέλα, αλεσμένη1 ½ κ.γλ.
-
αχλάδια ξεφλουδισμένα, κομμένα στη μέση, χωρίς πυρήνα4
-
νερό850 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
αμύγδαλα, φιλέ, καβουρδισμένα
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
244 kcal /
1024 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

H Βασική Μαγειρική
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΦρουτοσαλάτα με σάλτσα μάνγκο
1ωρ. 10 λεπτ.
Ταχινόπιτα ταψιού
3ωρ.
Αφρός μούρων
10 λεπτ.
Πορτοκαλόπιτα
2ωρ.
Αχλάδια με σιρόπι πορτοκαλιού
Καμία βαθμολογία
Σάντουιτς με ομελέτα ατμού, κατσικίσιο τυρί και τσάτνεϊ από καραμελωμένα κρεμμύδια
Καμία βαθμολογία
Παγωτό ροδάκινο με γιαούρτι
Καμία βαθμολογία
Αχλάδια με σάλτσα σοκολάτας
Καμία βαθμολογία
Σοκολατένια κρέμα φούρνου με ρικότα, μύρτιλα και σαντιγί
Καμία βαθμολογία
Νιόκι με κουάρκ και σιμιγδάλι και σάλτσα φρέσκων φρούτων
Καμία βαθμολογία
Κορμός σοκολάτας
3ωρ. 15 λεπτ.
Γεμιστά κεραστικά black & white
Καμία βαθμολογία