Burro bianco allo champagne

Burro bianco allo champagne

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
500 g

Υλικά

  • 60 g di scalogni in quarti
  • 1 rametto di foglioline di timo fresco
    1 pizzico di timo secco
  • 130 g di burro a pezzi
  • 50 g di aceto bianco
  • 60 g di funghi champignon a fette
  • 100 g di Champagne
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 500 g

Νάτριο 1043.6 mg
Πρωτεΐνη 7.4 g
Θερμίδες 6249 kJ / 1494 kcal
Λιπαρά 144.8 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 84.4 g
Υδατάνθρακες 20.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων