
Συσκευές & Αξεσουάρ
Black forest cake
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
12 slices
Υλικά
Filling
-
frozen pitted cherries cut into halves300 g
-
Kirsch (see Tips)80 g
-
white sugar1 tbsp
-
water50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Cake
-
butter to grease
-
plain flour150 g
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder30 g
-
salt½ tsp
-
baking powder3 tsp
-
water100 g
-
vegetable oil90 g
-
egg yolks3
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg whites3
Assembly
-
dark chocolate30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
caster sugar½ tbsp
-
vanilla bean paste½ tsp
-
Kirsch4 tbsp
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
381.7 kcal /
1603 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
23.9 g
Υδατάνθρακες
34.6 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Νάτριο
218.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rose gold baking
21 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2 h 30 min
Hot cross buns
1 h 40 min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 h 20 min
Gluten free hot cross buns
3 h 25 min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 h 15 min
Chocolate hot cross buns
2 h 40 min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 h 20 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 h 10 min
Yoyo slice
2 h 30 min
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Chocolate Basque cheesecake
2 h
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 h