
Συσκευές & Αξεσουάρ
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 portions
Υλικά
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
288.2 kcal /
1210.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.5 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
37.5 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Νάτριο
275.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rose gold baking
21 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Durban naan
1h 45min
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Chia coconut bread
2h 40min
Almond tortillas
1h 30min
Seed and nut bread
1h 30min
Pickled red onions
1h 50min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Gluten free focaccia bread
1h
Teriyaki deli chicken
40min