
Συσκευές & Αξεσουάρ
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 portions
Υλικά
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
288.2 kcal /
1210.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.5 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
37.5 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Νάτριο
275.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rose gold baking
21 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Keto bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Gluten free sourdough bread
192ωρ. 20 λεπτ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Seeded bread loaf
3ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free fruit and nut loaf
55 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Easy brioche
1ωρ. 50 λεπτ.
Fry bread
35 λεπτ.
Cheat's Kaiser rolls
2ωρ. 30 λεπτ.