Συσκευές & Αξεσουάρ
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 portions
Υλικά
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
275.6 mg
Πρωτεΐνη
9.5 g
Θερμίδες
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Λιπαρά
10.8 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Υδατάνθρακες
37.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Rose gold baking
21 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFreeform basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Peshwari naan
1ωρ. 20 λεπτ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Mini herb and garlic pull apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Tiger rolls
2ωρ. 50 λεπτ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Cheesy pull-apart garlic bread
1ωρ.
English muffins
3ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free Mediterranean bread
1ωρ. 35 λεπτ.