Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)

Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)

2.9 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Buchweizen-Mehl (siehe Tipp)
    380 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Öl etwas mehr für das Backpapier
    60 g
  • Wasser
    120 g
  • Essig
    10 g
  • Salz und 1-2 Prisen zum Abschmecken
    1 ½ TL
  • Kümmel, gemahlen
    2 - 3 TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ¼ TL
  • Zwiebeln . halbiert
    120 g
  • Haselnüsse, ganz
    50 g
  • Kürbis in Stücken (4 cm)
    200 g
  • Sauerkraut abgetropft
    300 g
  • Wacholderbeeren
    2 - 3
  • Schwarzkümmelsamen
    2 TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 631 kcal / 2641 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 81 g
Φυτικές ίνες 15 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 1562 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων