Συσκευές & Αξεσουάρ
Πάβλοβα με φρούτα του δάσους
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 μερίδες
Υλικά
Σάλτσα (coulis) από σμέουρα
-
σμέουρα φρέσκα ή κατεψυγμένα200 γρ.
-
ψιλή ζάχαρη (κάστερ)100 γρ.
-
χυμό λεμονιού20 γρ.
Πάβλοβα
-
ζάχαρη330 γρ.
-
ασπράδια αυγών (περίπου 8 ασπράδια), σε θερμοκρασία δωματίου250 γρ.
-
κρεμόριο1 πρέζα
-
λευκό ξίδι1 κ.γλ.
-
εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό1 κ.γλ.
-
κορν φλάουερ (άμυλο) από σιτάρι40 γρ.
Κρέμα με σμέουρα
-
κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά600 γρ.
-
σμέουρα φρέσκα ή κατεψυγμένα (αν είναι κατεψυγμένα, ξεπαγώστε και στραγγίστε καλά)20 γρ.
-
μούρα, ανάμεικτα, φρέσκα για το γαρνίρισμα500 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
90.4 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1451 kJ /
345 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
43 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚουραμπιέδες
55 min
Πτι φουρ (παστούδες)
1 godz. 35 min
Χριστουγεννιάτικο κέικ
291 godz. 40 min
Μελομακάρονα
1 godz. 40 min
Γρήγορα ατομικά σουφλέ σοκολάτας
30 min
Μηλοπιτάκια
1 godz. 45 min
Εκμέκ κανταΐφι
4 godz. 15 min
Μπισκότα gingerbread
1 godz. 40 min
Κέικ βραστό σοκολάτας
55 min
Κέικ μελομακάρονο
2 godz. 20 min
Μπισκότα γλυκάνισου με αμύγδαλα
2 godz.
Γερμανικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα
1 godz. 30 min