
Συσκευές & Αξεσουάρ
Krydret potetsalat med brønnkarse, erter og urteyoghurt
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
nypoteter delt i to750 g
-
olivenolje10 g
-
oregano, tørket1 ts
-
paprikakrydder, røkt, malt1 ts
-
spisskummen, malt1 ts
-
timian, tørket½ ts
-
havsalt¾ ts
-
malt svart pepper2 klype
-
vann500 g
-
favabønner, frosne200 g
-
grønne erter, frosne300 g
-
mynteblad, fersk5 g
-
persille, fersk10 g
-
gressløk, fersk delt i biter (2 cm)5 g
-
kokosyoghurt vegansk (se tips)125 g
-
sitronsaft, ferskpresset20 g
-
brønnkarseblader uten tykke stilker50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsjon
Νάτριο
443 mg
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1374 kJ /
328 kcal
Λιπαρά
11 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plantebasert mat
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPannekaker av kikerter
20 λεπτ.
Bønne- og kikertfalafler
Καμία βαθμολογία
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Καμία βαθμολογία
Vegansk burger
5ωρ.
Spaghetti med hvitløk, olivenolje og tomater
40 λεπτ.
Shakshuka med avokado
25 λεπτ.
BBQ Taco med jackfrukt, avokadokrem og salat
40 λεπτ.
Risotto med Blandet Sopp og Salvie
Καμία βαθμολογία
Grønn Quinoasalat
Καμία βαθμολογία
Rosmarinpasta med røde linser og grønnkål
30 λεπτ.
Gnocchi Carbonara med erter
20 λεπτ.
Indisk gryte med flaskegresskar og kikertcurry
Καμία βαθμολογία