
Συσκευές & Αξεσουάρ
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
172.3 kcal /
723.6 kJ
Πρωτεΐνη
6.3 g
Λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
27.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Νάτριο
188.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων2 ingredient dough
30 λεπτ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Sourdough pizza base
3ωρ. 5 λεπτ.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2ωρ.
Gluten free pizza base
35 λεπτ.
Buckwheat bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed tomato pesto pull apart bread
Καμία βαθμολογία
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.