
Συσκευές & Αξεσουάρ
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
172.3 kcal /
723.6 kJ
Πρωτεΐνη
6.3 g
Λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
27.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Νάτριο
188.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Hot cross bun loaf
2ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia
2ωρ. 5 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Hazelnut chocolate brioche
2ωρ.
Cinnamon buns
3ωρ. 5 λεπτ.
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1ωρ. 20 λεπτ.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2ωρ. 20 λεπτ.
Aussie damper
45 λεπτ.
Gluten free breakfast pizza
1ωρ. 20 λεπτ.