
Συσκευές & Αξεσουάρ
Victoria sponge cake
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Sponge
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
caster sugar170 g
-
eggs3
-
self-raising flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
natural vanilla extract (optional)1 tsp
Filling
-
jam (strawberry or raspberry - see Tip)100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
fresh raspberries125 g
-
icing sugar to dust1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
396.3 mg
Πρωτεΐνη
4.1 g
Θερμίδες
1565.5 kJ /
374.2 kcal
Λιπαρά
22.7 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.8 g
Υδατάνθρακες
39.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min