
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Spargel und Kartoffeln
-
Wasser600 g
-
Salz1 TL
-
Zucker1 Prise
-
Butter (προαιρετικό πεδίο)5 g
-
Kartoffeln klein oder in Stücken (siehe Tipps)750 g
-
Spargel1000 - 1500 g
Sauce Hollandaise
-
Wasser20 g
-
Zitronensaft10 g
-
Butter in Stücken175 g
-
Eigelb4
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
698 kcal /
2919 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
59 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Damals. Heute. Für immer.
50 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Vegane Asia-Bowl
30min
Süßkartoffel-Puffer mit Rhabarber-Anis-Kompott
25min
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1h 40min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3h
Eier-Curry
45min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2h 30min
Walnuss-Pilz-Patties
30min
Spargelcurry
35min
Süßkartoffel-Kumpir mit Tempeh-Füllung
1h
Risotto mit Wildbrokkoli
40min