
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vollkorn-Fladenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
2 Stück
Υλικά
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen350 g
-
Trockenhefe10 g
-
Honig1 TL
-
Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten150 g
-
Weizen-Vollkornmehl350 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Eigelb1
-
Schwarzkümmel-Samen1 TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
528 kcal /
2209 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
102 g
Φυτικές ίνες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Damals. Heute. Für immer.
50 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Rosmarinbrot
1 godz. 55 min
Quark-Mandel-Brötchen
1 godz. 15 min
Chapati
1 godz. 10 min
Fenchelzöpfe
3 godz.
Laugen Croissants
1 godz.
Sesambrot
2 godz.
Birnen-Nuss-Brot
1 godz. 15 min
Vollkorneck
20 godz.
Bierbrot
2 godz.
Sandwich-Toast
27 godz.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 min
Vollkornbrot
5 godz.