
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butternut Squash and Ginger Soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
vegetable oil15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
butternut squash cut in pieces (2 cm) (see tip)395 g
-
floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
raw cashew nuts60 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water adjust to desired consistency (see tip)700 - 750 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
166 kcal /
697 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
12 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable soup
35 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 min
Rice Congee
4 h 5 min
Carrot and Ginger Soup
5 min
Raw Beetroot Soup
5 min
Ravioli Broth with Beef
No ratings
Vegan Oyster Mushroom Soup
No ratings
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Watercress Soup
25 min
Egusi Stew
1 h 30 min