
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bulgar and Red Lentil Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 Tbsp
-
white long grain rice30 g
-
bulgar wheat (see tip)20 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
chilli flakes or to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon quartered, for serving1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
396.5 kcal /
1660 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
7.3 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
10.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJanek's Chicken Soup
2ωρ.
Creamy mushroom soup
20 λεπτ.
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 λεπτ.
Curried Sweet Potato Soup
30 λεπτ.
Watercress Soup
25 λεπτ.
Cucumber Soup
25 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 λεπτ.
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1ωρ. 40 λεπτ.
Carrot and Coriander Soup
25 λεπτ.
Cullen Skink
45 λεπτ.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1ωρ. 25 λεπτ.