
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bulgar and Red Lentil Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 Tbsp
-
white long grain rice30 g
-
bulgar wheat (see tip)20 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
chilli flakes or to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon quartered, for serving1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
396.5 kcal /
1660 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
7.3 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
10.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable soup
35 λεπτ.
Broccoli and Stilton Soup
30 λεπτ.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 λεπτ.
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Raw Beetroot Soup
5 λεπτ.
Ravioli Broth with Beef
Καμία βαθμολογία
Vegan Oyster Mushroom Soup
Καμία βαθμολογία
Curried Parsnip and Apple Soup
30 λεπτ.
Watercress Soup
25 λεπτ.
Egusi Stew
1ωρ. 30 λεπτ.