Συσκευές & Αξεσουάρ
Bulgar and Red Lentil Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 Tbsp
-
white long grain rice30 g
-
bulgar wheat (see tip)20 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
chilli flakes or to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon quartered, for serving1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
1660 kJ /
396.5 kcal
Λιπαρά
7.3 g
Φυτικές ίνες
10.6 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDanish Split Pea Soup
1 Std.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Curried Butternut Cream Soup
35 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Raw Beetroot Soup
5 Min