
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bulgar and Red Lentil Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 Tbsp
-
white long grain rice30 g
-
bulgar wheat (see tip)20 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
chilli flakes or to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon quartered, for serving1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
1660 kJ /
396.5 kcal
Λιπαρά
7.3 g
Φυτικές ίνες
10.6 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot, Orange and Ginger Soup
25 λεπτ.
Curried Sweet Potato Soup
30 λεπτ.
Hot and Sour Prawn Soup
15 λεπτ.
Butternut Squash and Coconut Soup
30 λεπτ.
Coconut Prawn Soup
45 λεπτ.
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 λεπτ.
Chicken and Vegetable Soup
1ωρ. 30 λεπτ.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1ωρ. 20 λεπτ.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 λεπτ.
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 λεπτ.
Prawn And Chicken Laksa
40 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.