
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bulgar and Red Lentil Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 Tbsp
-
white long grain rice30 g
-
bulgar wheat (see tip)20 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
chilli flakes or to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon quartered, for serving1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
396.5 kcal /
1660 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
7.3 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
10.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom and Cannellini Bean Soup
35 λεπτ.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Red Lentil Soup
40 λεπτ.
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Stracciatella Soup
30 λεπτ.
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 λεπτ.
Curried Sweet Potato Soup
30 λεπτ.
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1ωρ. 15 λεπτ.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Reuben's Stew
5 λεπτ.