Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Asparagus and Potatoes
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
unsalted butter (προαιρετικό πεδίο)5 g
-
waxy potatoes peeled, small or cut in pieces (see tip)700 - 750 g
-
green asparaguswhite asparagus1000 - 1500 g
Hollandaise Sauce
-
water20 - 40 g
-
lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks from medium eggs4 - 8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11.3 g
Θερμίδες
2919 kJ /
698 kcal
Λιπαρά
58.5 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Υδατάνθρακες
29.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSumac-spiced Houmous
5 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 λεπτ.
Festive Nut Roast Wreath
2ωρ.
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 λεπτ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.
Vegetable Biryani
50 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Pudla with Spinach and Paneer
1ωρ.