
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Asparagus and Potatoes
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
unsalted butter (προαιρετικό πεδίο)5 g
-
waxy potatoes peeled, small or cut in pieces (see tip)700 - 750 g
-
white asparagus1000 - 1500 g
Hollandaise Sauce
-
water20 - 40 g
-
lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks from medium eggs4 - 8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
698 kcal /
2919 kJ
Πρωτεΐνη
11.3 g
Λιπαρά
58.5 g
Υδατάνθρακες
29.5 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 λεπτ.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 λεπτ.
Steamed Tofu
30 λεπτ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Quinoa Salad
35 λεπτ.
Lentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1ωρ. 30 λεπτ.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 λεπτ.
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 λεπτ.
Pasta and Chickpea Salad
25 λεπτ.