
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Spinach Dumplings
-
frozen spinach thawed, drained and chopped (2 cm)200 g
-
onion quartered70 g
-
fresh parsley leaves only5 stalks
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
milk130 g
-
white bread, slightly stale cubed250 g
-
mozzarella cubed (1 cm)150 g
-
plain flour40 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Tomato Ragout
-
onion quartered100 g
-
garlic clove1
-
olive oil or to taste
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée10 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water100 g
-
cherry tomatoes250 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves chopped3
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
656 kcal /
2760 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
58 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Vegan Burgers
45 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Vegan Aubergine Rolls
11 Std. 15 Min