
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Spinach Dumplings
-
frozen spinach thawed, drained and chopped (2 cm)200 g
-
onion quartered70 g
-
fresh parsley leaves only5 stalks
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
milk130 g
-
white bread, slightly stale cubed250 g
-
mozzarella cubed (1 cm)150 g
-
plain flour40 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Tomato Ragout
-
onion quartered100 g
-
garlic clove1
-
olive oil or to taste
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée10 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water100 g
-
cherry tomatoes250 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves chopped3
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
656 kcal /
2760 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
58 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Quinoa Salad
35min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Steamed Tofu
30min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1h 25min
Lentil moussaka
2h 20min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Green Goddess Quinoa Salad
40min