Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese ramen noodle soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
boneless pork belly, rind on scored400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
Chicken stock paste (see Tip)3 tsp
-
Chinese black vinegar1 tsp
-
piece fresh ginger cut into slices (3 mm)2 cm
-
miso paste50 g
-
eggs2
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
dried ramen noodles270 g
-
nori sheet torn into 4 pieces1
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
-
sesame seeds toasted, to garnish2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1249.3 mg
Πρωτεΐνη
31.5 g
Θερμίδες
1860.2 kJ /
442.9 kcal
Λιπαρά
23.9 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
24.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 Min
Chicken Caprese pasta salad
25 Min
Temaki sushi
1 Std. 40 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Rice salad with warm mustard dressing
1 Std. 40 Min
Pasta alla Vodka
15 Min
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Chilli crab pasta
35 Min