Pizza Tonno e cipolla

Pizza Tonno e cipolla

4.5 121 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Teig
  • Mehl
    450 g
  • Wasser
    250 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Salz
    10 g
Belag und Fertigstellung
  • Zwiebel klein, halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    10 g
  • Tomaten in Stücken
    150 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Zucker
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Pizzagewürz
    1 ½ TL
  • Balsamico, dunkel
    1 EL
  • Mehl zum Bearbeiten
  • Thunfisch, in Lake abgetropft
    1 Dose
  • rote Zwiebel in Ringen
    1
  • geriebener Käse
    250 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 781 kcal / 3267 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 98 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 1827 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων