
Συσκευές & Αξεσουάρ
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Essiggurken in Stücken200 g
-
Rüebli in Scheiben100 g
-
Zwiebeln geviertelt100 g
-
pflanzliches Öl30 g
-
Tomatenpüree70 g
-
Hühnerherzen300 g
-
Rollgerste30 g
-
Geflügelfond1000 g
-
Salz½ TL
-
Kartoffeln in Würfeln (1 cm)300 g
-
schwarze Pfefferkörner10
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Dill, frisch abgezupft, zum Servieren10 g
-
Crème fraîche zum Servieren60 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
272 kcal /
1137 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
18 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Damals. Heute. Für immer.
50 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomatencremesuppe
35 λεπτ.
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 λεπτ.
Bouillabaisse
Καμία βαθμολογία
Gulaschsuppe
1ωρ. 15 λεπτ.
Süsskartoffel-Mais Suppe
45 λεπτ.
Ungarische Pilzsuppe
35 λεπτ.
Linsen- und Bohnensuppe
40 λεπτ.
Thai Tom Yum
45 λεπτ.
Pasta e lenticchie
50 λεπτ.
Linsen-Tomateneintopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 λεπτ.
Minestrone mit Kichererbsen
40 λεπτ.