
Συσκευές & Αξεσουάρ
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Essiggurken in Stücken200 g
-
Rüebli in Scheiben100 g
-
Zwiebeln geviertelt100 g
-
pflanzliches Öl30 g
-
Tomatenpüree70 g
-
Hühnerherzen300 g
-
Rollgerste30 g
-
Geflügelfond1000 g
-
Salz½ TL
-
Kartoffeln in Würfeln (1 cm)300 g
-
schwarze Pfefferkörner10
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Dill, frisch abgezupft, zum Servieren10 g
-
Crème fraîche zum Servieren60 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1137 kJ /
272 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Damals. Heute. Für immer.
50 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTom Kha Gai
45 λεπτ.
Peperonicremesuppe
20 λεπτ.
Thai Tom Yum
Καμία βαθμολογία
Linsenragout
Καμία βαθμολογία
Bouillabaisse
1ωρ.
Gulaschsuppe
1ωρ. 15 λεπτ.
Süsskartoffel-Mais Suppe
45 λεπτ.
Ungarische Pilzsuppe
35 λεπτ.
Linsen- und Bohnensuppe
40 λεπτ.
Thai Tom Yum
45 λεπτ.
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40 λεπτ.
Pasta e lenticchie
50 λεπτ.