Gunkan - maki de quinoa con tiradito de lubina (Cocción de arroz)

Gunkan - maki de quinoa con tiradito de lubina (Cocción de arroz)

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de filetes de lubina sin piel ni espinas
    200 g
  • diente de ajo
    1
  • de jengibre fresco de 2 cm
    1 trozo
  • de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
    3 - 4 ramitas
  • de cebolla roja (y algo más para decorar)
    30 g
  • de sal
    4 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de aceite
    30 g
  • de zumo de lima
    40 g
  • de vinagre de arroz
    50 g
  • de azúcar
    30 g
  • de quinoa en grano
    200 g
  • de alga kombu (προαιρετικό πεδίο) de 2x2 cm
    1 trozo
  • de agua
    500 g
  • aguacate en bastones de 4x1 cm
    1
  • de alga nori
    3 - 4 láminas
  • de wasabi en pasta
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 406 kcal / 1700 kJ
Πρωτεΐνη 17.8 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 42.9 g
Φυτικές ίνες 7.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.2 g
Νάτριο 196.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων