Vollkornbrot mit Aufstrich und Poulet-Fleischbällchen

Vollkornbrot mit Aufstrich und Poulet-Fleischbällchen

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 Portionen

Υλικά

Vollkornbrot
  • Wasser
    380 g
  • Zucker
    1 Prise
  • frische Hefe zerkrümelt
    20 g
  • Vollkornmehl
    500 g
  • Sonnenblumenkerne
    100 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • pflanzliches Öl zum Einfetten
Pikanter Aufstrich
  • Frischkäse
    150 g
  • Hüttenkäse
    150 g
  • Ei (προαιρετικό πεδίο) hartgekocht, geschält, geviertelt
    1
  • Salz
    ½ TL
Hähnchen-Frikadellen
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Hackfleisch (Poulet)
    400 g
  • Paniermehl
    40 g
  • Ei
    1
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Tomatenpurée
    10 g
  • Sojasauce
    15 g
  • pflanzliches Öl zum Braten
  • Frischkäse
    50 g
  • rote Peperoni in Form eines Schnabels geschnitten
    1
  • gelbe Peperoni Schnitt in Form der Augenbraue
    1
  • Schnittlauch, frisch
    1 Bund
  • schwarze Oliven, entsteint halbiert
    10

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 246.4 kcal / 1031 kJ
Πρωτεΐνη 14.6 g
Λιπαρά 13.4 g
Υδατάνθρακες 18.6 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.4 g
Νάτριο 384 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων