
Συσκευές & Αξεσουάρ
Τσιαπάτα με παντζάρι
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ.
12 φέτες
Υλικά
-
ντίνκελ σε σπόρους250 γρ.
-
αλεύρι ντίνκελ και λίγο ακόμη για το πασπάλισμα250 γρ.
-
ξηρή μαγιά2 ¼ κ.γλ.
-
θαλασσινό αλάτι2 κ.γλ.
-
νερό375 γρ.
-
παντζάρι ξεφλουδισμένο και κομμένο στα τέσσερα (περίπου 100 γρ.)1
-
παγάκια10
Διατροφή ανά 1 φέτα
Θερμίδες
162.2 kcal /
681.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.5 g
Λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
27.9 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
378.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Ψωμί από σπίτι
7 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤσουρέκι
2ωρ. 40 λεπτ.
Δαχτυλιά (κουλούρι) με γλυκάνισο
3ωρ. 30 λεπτ.
Πίτες για σουβλάκι
2ωρ.
Κουλούρια
1ωρ. 25 λεπτ.
Ψωμάκια τσιαπάτα
3ωρ. 30 λεπτ.
Ψωμί με ελιές ή/και φέτα
1ωρ. 30 λεπτ.
Φραντζολάκια
1ωρ. 50 λεπτ.
Χριστόψωμο
2ωρ. 20 λεπτ.
Ψωμί χωρίς γλουτένη
Καμία βαθμολογία
Πολύσπορο ψωμί με σίκαλη
Καμία βαθμολογία
Σκορδόψωμο
3ωρ. 30 λεπτ.
Καστανόψωμο
1ωρ. 20 λεπτ.