Συσκευές & Αξεσουάρ
Τσιαπάτα με παντζάρι
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ.
12 φέτες
Υλικά
-
ντίνκελ σε σπόρους250 γρ.
-
αλεύρι ντίνκελ και λίγο ακόμη για το πασπάλισμα250 γρ.
-
ξηρή μαγιά2 ¼ κ.γλ.
-
θαλασσινό αλάτι2 κ.γλ.
-
νερό375 γρ.
-
παντζάρι ξεφλουδισμένο και κομμένο στα τέσσερα (περίπου 100 γρ.)1
-
παγάκια10
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 φέτα
Νάτριο
378.2 mg
Πρωτεΐνη
7.5 g
Θερμίδες
681.2 kJ /
162.2 kcal
Λιπαρά
1.3 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
27.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Ψωμί από σπίτι
7 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΨωμάκια με παρμεζάνα και δεντρολίβανο
1ωρ. 30 λεπτ.
Σταφιδόψωμα
1ωρ.
Λαγάνα
2ωρ.
Ψωμάκια για μπέργκερ
2ωρ. 20 λεπτ.
Ψωμί χωρίς μαγιά ή προζύμι
Καμία βαθμολογία
Ψωμάκια τσιαπάτα (N)
3ωρ. 10 λεπτ.
Χριστόψωμο
2ωρ. 20 λεπτ.
Προζύμι
108ωρ. 20 λεπτ.
Παραδοσιακό γεμιστό ψωμί με προζύμι
2ωρ.
Ιταλική πίτα piadina με γέμιση σαλάτας με ρόκα, φέτα και σύκα
Καμία βαθμολογία
Κρουασανάκια με πέστο
1ωρ. 20 λεπτ.
Χωριάτικο ψωμί
1ωρ. 30 λεπτ.