
Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
373.1 kcal /
1561.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.9 g
Λιπαρά
11.7 g
Υδατάνθρακες
64 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
172.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free ANZAC biscuits
45 λεπτ.
The ultimate low carb celebration cake
1ωρ. 20 λεπτ.
"This ain't no picnic" muffin
35 λεπτ.
Mini Gugelhupf bundts
2ωρ.
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 λεπτ.
Ham and cheese cruffins
3ωρ.
Croissants
16ωρ.
Hazelnut banana bread
1ωρ. 15 λεπτ.
Lime sour cream bundt cake
50 λεπτ.
Almond pastry
25 λεπτ.
Butterfly cakes
1ωρ.
Walnut and coffee cream muffin
55 λεπτ.