
Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
373.1 kcal /
1561.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.9 g
Λιπαρά
11.7 g
Υδατάνθρακες
64 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
172.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 Min
Peanut caramel slice
5 Std. 35 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Fruit scones
30 Min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Mini chocolate bundts
45 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Quick fruit sponge
35 Min
Chocolate self-saucing pudding
50 Min