Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
172.3 mg
Πρωτεΐνη
4.9 g
Θερμίδες
1561.1 kJ /
373.1 kcal
Λιπαρά
11.7 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
64 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpooky shortbread fingers
1 Std. 50 Min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 Min
Ghost meringues
12 Std. 25 Min
Apple crumble meringue slice
2 Std. 45 Min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 Std.
Gluten free Classic Polish "tort"
2 Std. 25 Min
Pinwheel biscuits
26 Std. 40 Min
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Mini Gugelhupf bundts
2 Std.
Sernik rosa slice
3 Std. 15 Min
The ultimate low carb celebration cake
1 Std. 20 Min
Yoyo slice
2 Std. 30 Min