
Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
800 g
Υλικά
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 800 g
Θερμίδες
4115.3 kcal /
17218.3 kJ
Πρωτεΐνη
21.1 g
Λιπαρά
345 g
Υδατάνθρακες
252.3 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
218.5 g
Νάτριο
2998.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free ANZAC biscuits
45 λεπτ.
The ultimate low carb celebration cake
1ωρ. 20 λεπτ.
"This ain't no picnic" muffin
35 λεπτ.
Mini Gugelhupf bundts
2ωρ.
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 λεπτ.
Ham and cheese cruffins
3ωρ.
Croissants
16ωρ.
Hazelnut banana bread
1ωρ. 15 λεπτ.
Lime sour cream bundt cake
50 λεπτ.
Almond pastry
25 λεπτ.
Butterfly cakes
1ωρ.
Walnut and coffee cream muffin
55 λεπτ.