
Συσκευές & Αξεσουάρ
Banana bread with chai crème fraîche
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Banana bread
-
grapeseed oil plus extra to grease45 g
-
black sesame seeds50 g
-
white sesame seeds50 g
-
dried figs100 g
-
water150 g
-
unsalted butter40 g
-
ripe bananas (approx. 3), cut into pieces, plus 1 extra banana cut into halves, to decorate300 g
-
eggs2
-
caster sugar170 g
-
plain flour200 g
-
cornflour2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
raw cashew nuts to sprinkle (approx. 5 tbsp)
Chai crème fraîche
-
coconut sugar1 tbsp
-
orange peel only, no white pith and juice of half an orange (approx. 40 g)1
-
chai powder (see Tips)2 tbsp
-
crème fraîche400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
371.1 kcal /
1552.6 kJ
Πρωτεΐνη
5.7 g
Λιπαρά
18.2 g
Υδατάνθρακες
48.6 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Νάτριο
122.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good Food Mark LaBrooy
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free ANZAC biscuits
45min
The ultimate low carb celebration cake
1h 20min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Mini Gugelhupf bundts
2h
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
Ham and cheese cruffins
3h
Croissants
16h
Hazelnut banana bread
1h 15min
Lime sour cream bundt cake
50min
Almond pastry
25min
Butterfly cakes
1h
Walnut and coffee cream muffin
55min