
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rice and Parsley Stuffed Peppers
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
spring onions cut in pieces30 g
-
olive oil20 g
-
brown rice250 g
-
red peppers (approx. 250 g each)4
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
liquid vegetable stock homemade (see tip)500 g
-
pitted black olives sliced12
-
fresh parsley leaves20 g
-
ground black pepper3 pinches
-
white wine100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
683 mg
Πρωτεΐνη
5.8 g
Θερμίδες
1436 kJ /
343 kcal
Λιπαρά
6.8 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
59 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Go Green, Feel Good
71 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Lentil Moussaka
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegan Bean Burgers
1ωρ. 20 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 λεπτ.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 λεπτ.
Pasta with Vegetable Ragout
45 λεπτ.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2ωρ.