
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Mushroom Bowls
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh button mushrooms sliced250 g
-
quinoa300 g
-
olive oil60 g
-
rice vinegar30 g
-
soy sauce80 g
-
sesame oil40 g
-
toasted sesame seeds2 tsp
-
onions cut in wedges220 g
-
carrots sliced (1-2 cm)130 g
-
garlic clove1
-
water750 g
-
salt1 tsp
-
red onion½ - 1
-
cucumber150 g
-
cherry tomatoes12
-
asparagus100 g
-
tinned sweetcorn160 g
-
fresh baby spinach to taste120 - 150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1542 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
2662 kJ /
636 kcal
Λιπαρά
32 g
Φυτικές ίνες
11 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
75 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Go Green, Feel Good
71 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 h 5 min
Lentil Moussaka
3 h 30 min
Vegan Bean Burgers
1 h 20 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 h
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 h