Συσκευές & Αξεσουάρ
Γαλατόψωμο
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                30 φέτες
              
            Υλικά
- 
          βούτυρο για το βουτύρωμα
- 
          γάλα300 γρ.
- 
          βούτυρο σε κομμάτια50 γρ.
- 
          2 κ.γλ. ξηρή μαγιά, θρυμματισμένηφρέσκια μαγιά θρυμματισμένη20 γρ.
- 
          ζάχαρη20 - 60 γρ.
- 
          αλεύρι χωριάτικο550 γρ.
- 
          αλάτι1 ½ κοφτό κ.γλ.
- 
          αυγό ελαφρά χτυπημένο, για άλειμμα1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 φέτα
                    Πρωτεΐνη
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        391 kJ  / 
                        93 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        16 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΨωμί με προζύμι
48ωρ. 30 λεπτ.
Σταφιδόψωμα
1ωρ.
Ψωμάκια με παρμεζάνα και δεντρολίβανο
1ωρ. 30 λεπτ.
Φοκάτσια
3ωρ.
Ψωμάκια τσιαπάτα (N)
3ωρ. 10 λεπτ.
Ψωμάκια μπριος
1ωρ. 40 λεπτ.
Κρουασάν για το πρωινό
3ωρ. 5 λεπτ.
Σκορδόψωμο
3ωρ. 30 λεπτ.
Πολύσπορο ψωμί
3ωρ. 20 λεπτ.
Σοκολατόψωμα
2ωρ.
Ελιόψωμο
2ωρ.
Φραντζολάκια χωρίς δημητριακά και γλουτένη
1ωρ. 20 λεπτ.
 
                     
                     
                                     
                                     
                                    