Kantonesischer Garnelen-Reis

Kantonesischer Garnelen-Reis

3.8 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Sushi Reis
    250 g
  • Wasser und mehr zum Einweichen
    370 g
  • Garnelen, roh, geschält entdarmt
    250 g
    250 Garnelen, roh, geschält, TK, entdarmt, aufgetaut
  • grüne Erbsen, frisch oder TK
    50 g
  • Mais aus der Dose, abgetropft
    50 g
  • helle Sojasauce
    30 g
  • Sesamöl, geröstet und etwas mehr zum Beträufeln
    20 g
  • Austernsauce
    30 g
  • Reisessig
    20 g
  • brauner Zucker
    1 - 1 ½ TL
  • Salz
    1 - 1 ½ TL
  • Frühlingszwiebeln in Ringen, zum Garnieren
    3

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 351 kcal / 1467 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 57 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 1564 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων