
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
-
chopped pecans (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
295 kcal /
1234.5 kJ
Πρωτεΐνη
8.2 g
Λιπαρά
24.2 g
Υδατάνθρακες
12.1 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.5 g
Νάτριο
418.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLoaded Potato Soup
30 λεπτ.
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 λεπτ.
Southwest Quinoa
40 λεπτ.
Deli Macaroni Salad
1ωρ. 45 λεπτ.
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 λεπτ.
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 λεπτ.
Shrimp Aguachile
15 λεπτ.
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 λεπτ.
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 λεπτ.
Heirloom Tomato Gazpacho
1ωρ. 10 λεπτ.
Chopped Asian Salad
20 λεπτ.
Egg Salad
30 λεπτ.