
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
-
chopped pecans (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
295 kcal /
1234.5 kJ
Πρωτεΐνη
8.2 g
Λιπαρά
24.2 g
Υδατάνθρακες
12.1 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.5 g
Νάτριο
418.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 λεπτ.
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 λεπτ.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 λεπτ.
Fish Ceviche
3ωρ. 25 λεπτ.
Cauliflower Tabbouleh
10 λεπτ.
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 λεπτ.
White Bean Salad
5 λεπτ.
Quick Cheese Soufflés
45 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Mini Burger Sliders
1ωρ. 50 λεπτ.
Buckwheat Crêpes
45 λεπτ.
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 λεπτ.