
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peeler Warm Potato Salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (προαιρετικό πεδίο) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (προαιρετικό πεδίο) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
185.3 kcal /
775.2 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
31.7 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
387.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLoaded Potato Soup
30min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Southwest Quinoa
40min
Deli Macaroni Salad
1h 45min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Shrimp Aguachile
15min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Chopped Asian Salad
20min
Egg Salad
30min