Συσκευές & Αξεσουάρ
Soula's Spanakopita
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
25 portions
Υλικά
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
290.2 mg
Πρωτεΐνη
8.5 g
Θερμίδες
965.6 kJ /
230.8 kcal
Λιπαρά
9.2 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
28.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Postcards from Greece
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPeshwari naan
1ωρ. 20 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Soft Chinese bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 λεπτ.
Stuffed zucchini
1ωρ. 5 λεπτ.
Bacon and spring onion potato salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Jeera rice (Cumin rice)
20 λεπτ.
Chhole (chickpea curry)
35 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Polenta
25 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.