Συσκευές & Αξεσουάρ
Soula's Spanakopita
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
25 portions
Υλικά
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
290.2 mg
Πρωτεΐνη
8.5 g
Θερμίδες
965.6 kJ /
230.8 kcal
Λιπαρά
9.2 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
28.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Postcards from Greece
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot, pumpkin and ginger purée
20 λεπτ.
Stywe pap (firm porridge)
Καμία βαθμολογία
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Warm cabbage dish
15 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Tempura vegetables
30 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Brandy cream
15 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.