Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero

Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero

4.7 211 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva
    40 g
  • de carrilleras de cerdo en trozos de 1,5-2 cm
    400 g
  • de vino blanco
    120 g
  • de cebolla en trozos de 2-3 cm
    150 g
  • de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
    75 g
  • de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
    75 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de pimentón
    1 cucharadita colmada
  • de romero seco desmenuzado
    1 cucharadita
  • pastilla de caldo de carne
    1
  • de colorante amarillo
    ½ cucharadita
  • de arroz de grano redondo
    300 g
  • de caldo de carne
    400 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de humo líquido
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 313 kcal / 1310 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 11.7 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 717.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων