
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 55 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
white sugar60 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
xanthan gum½ teaspoon
Apple Mousse
-
water425 g
-
Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
white sugar115 g
-
agar agar1 tsp
-
oil spray
-
aquafaba315 g
-
coconut cream2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
white sugar100 g
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces (see Tips)155 g
-
plain flour155 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
452 kcal /
1891.1 kJ
Πρωτεΐνη
5.5 g
Λιπαρά
11.8 g
Υδατάνθρακες
81.4 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Νάτριο
323.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNeapolitan ice cream cake
21ωρ. 10 λεπτ.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8ωρ. 50 λεπτ.
Lemon coconut bliss balls
40 λεπτ.
Apple sponge pudding
1ωρ. 20 λεπτ.
DIY chocolate truffles
3ωρ. 40 λεπτ.
Steamed chocolate and prune puddings
1ωρ. 30 λεπτ.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4ωρ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Churros crumb
30 λεπτ.
Jam-filled sweet potato doughnuts
3ωρ. 10 λεπτ.
White chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.