Συσκευές & Αξεσουάρ
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 55 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
white sugar60 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
xanthan gum½ teaspoon
Apple Mousse
-
water425 g
-
Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
white sugar115 g
-
agar agar1 tsp
-
oil spray
-
aquafaba315 g
-
coconut cream2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
white sugar100 g
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces (see Tips)155 g
-
plain flour155 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
323.1 mg
Πρωτεΐνη
5.5 g
Θερμίδες
1891.1 kJ /
452 kcal
Λιπαρά
11.8 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Υδατάνθρακες
81.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan fruity dream (TM6)
5 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Mini French apple cakes
1ωρ. 35 λεπτ.
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1ωρ. 15 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ.
Classic chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24ωρ. 25 λεπτ.
Triple chocolate layer cake
5ωρ. 20 λεπτ.
Passionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Quick fruit sorbet
10 λεπτ.
"To die for" mini pavlovas
2ωρ. 40 λεπτ.
Hedgehog honeycomb slice
2ωρ. 35 λεπτ.