
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Poached Pineapple
-
fresh pineapple (approx. 710 g)1
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice30 g
-
ice cubes for water bath
-
water for water bath
-
white sugar to store pineapple60 g
Pineapple Sherbet
-
fresh pineapple skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)395 g
-
coconut cream395 g
-
white sugar115 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
citric acid½ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Butter Mochi
-
vegan butter room temperature, plus extra to grease (see Tips)115 g
-
white sugar395 g
-
coconut cream340 g
-
coconut milk395 g
-
vegan egg substitute200 g
-
natural vanilla extract¾ tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt¾ tsp
-
glutinous rice flour (mochi flour)450 g
Coconut Powder
-
coconut milk powder85 g
-
icing sugar30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
796.7 kcal /
3333.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.8 g
Λιπαρά
36.9 g
Υδατάνθρακες
111.5 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.2 g
Νάτριο
300.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNeapolitan ice cream cake
21ωρ. 10 λεπτ.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8ωρ. 50 λεπτ.
Lemon coconut bliss balls
40 λεπτ.
Apple sponge pudding
1ωρ. 20 λεπτ.
DIY chocolate truffles
3ωρ. 40 λεπτ.
Steamed chocolate and prune puddings
1ωρ. 30 λεπτ.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4ωρ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Churros crumb
30 λεπτ.
Jam-filled sweet potato doughnuts
3ωρ. 10 λεπτ.
White chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.