
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Poached Pineapple
-
fresh pineapple (approx. 710 g)1
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice30 g
-
ice cubes for water bath
-
water for water bath
-
white sugar to store pineapple60 g
Pineapple Sherbet
-
fresh pineapple skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)395 g
-
coconut cream395 g
-
white sugar115 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
citric acid½ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Butter Mochi
-
vegan butter room temperature, plus extra to grease (see Tips)115 g
-
white sugar395 g
-
coconut cream340 g
-
coconut milk395 g
-
vegan egg substitute200 g
-
natural vanilla extract¾ tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt¾ tsp
-
glutinous rice flour (mochi flour)450 g
Coconut Powder
-
coconut milk powder85 g
-
icing sugar30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
300.1 mg
Πρωτεΐνη
7.8 g
Θερμίδες
3333.2 kJ /
796.7 kcal
Λιπαρά
36.9 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.2 g
Υδατάνθρακες
111.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCafé-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Mini rum baba bundts
2ωρ.
Profiteroles
2ωρ.
Churros
40 λεπτ.
Passionfruit and coconut slice
5ωρ.
Raw lamington slice
1ωρ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Rhubarb crumble
45 λεπτ.
Crème caramels
7ωρ. 45 λεπτ.
Raw snickers slice
55 λεπτ.
Vanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.