
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh dill2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1785 g
-
lemon juice2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
946.5 kcal /
3960 kJ
Πρωτεΐνη
80.9 g
Λιπαρά
66.5 g
Υδατάνθρακες
1.1 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Νάτριο
3092.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHalibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Trout with hollandaise sauce
50 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35 λεπτ.
Shrimp Louie Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
Καμία βαθμολογία
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 λεπτ.
Steamed Cod Over Greens
40 λεπτ.
New England Clam Chowder
45 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
25 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.