Butter-Paneer-Masala

Butter-Paneer-Masala

4.4 124 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Knoblauchzehen
    4
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Ingwer, frisch gerieben
    20 g
  • passierte Tomaten, aus der Dose
    800 g
  • Mandeln, gehobelt
    30 g
  • Bockshornkleeblätter, getrocknet
    2 EL
  • Zimt
    ½ TL
  • Nelken, gemahlen
    ¼ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
  • Honig flüssig
    30 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Erbsen, TK aufgetaut
    200 g
  • Sahne
    100 g
  • Paneer in Stücken (2 x 3 cm), siehe Tipp
    400 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 408 kcal / 1707 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 1280 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων